Dimarts, 23 abril 2024

Ontinyent conclou aquest dijous el festival “Ontijazz” amb la Lírica Big Band & Eva Romero

Posted On Dijous, 28 Juliol 2022 07:48 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent conclourà aquest dijous el seu XIV Festival “Ontijazz” amb l’actuació de la Lírica Big Band a partir de les 22:30 hores a la Plaça de la Concepció. la “Lírica Big Band” és un grup format per 18 músics de reconegut prestigi, que actuaran baix la direcció del creador del grup, el trombonista Kako Rubio, comptant a més amb la participació de la cantant de l’Olleria Eva Romero.

 

El festival, organitzar per l’acadèmia de música Ad Libitum amb la col.laboració ajuntament d'Ontinyent, servia per portar el passat dijous a la Plaça de la Concepció al grup “The Pickin’ Boppers”. Integrat pel guitarrista David Garzinsky; el saxo Gerard Vercher; el bateria Jesús López i  el contrabaix ontinyentí Tonete Puerto,  van fer vibrar al públic asistent amb la seua fusió de swing i jazz amb rhythm and blues i rock and roll dels anys 50 i 60.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, recordava que aquest festival, que als últims anys s’organitza en homenatge al seu impulsor, Luis Martínez, i que s’inclou també a la programació de "Cultura de barri", “és una cita amb la que a més de promoure la cultura donem suport a l’hosteleria, ja que a més d’acudir als concerts es pot gaudir dels sopars que organitzen els hostelers participants amb menús especials”. Estos establiments són Wait, el Taulell, Roma i la pastisseria Mora. El menú d’Ontijazz es serveix en primera fila de l’espectacle, estant també actives les terrasses de cada establiment.

Llegir 248 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM