Dimecres, 24 abril 2024

“Sona Ontinyent” obri el termini per a la inscripció dels grups musicals locals participants

Posted On Dijous, 14 Juliol 2022 14:41 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ontinyent anunciat l’obertura del termini d’inscripcions per al nou concurs “Sona Ontinyent”, plantejat per donar visibilitat als grups locals que s’inicien al món de la música.

La regidora de l’àrea, Àngels Muñoz, explicava que aquest concurs “és una novetat a les festes d’enguany, una iniciativa per estar al costat dels nostres joves músics i per incentivar l’activitat cultural i musical a la ciutat”.

Així, des de la nit d’aquest dijous, la web municipal www.ontinyent.es publica les bases d’aquest concurs del que resultarà un únic grup guanyador que tindrà un doble premi: tocaran al concert de festes del 23 d’agost al parking de Paduana, junt als grups Auxili, la Fúmiga i Jazz Woman; i obtenir una tarjeta consum de 500 euros per utilitzar als establiments adherits a Comerç IN i AHVAL, associacions que col·laboren en la iniciativa. Des de Comerç IN, la seua presidenta, Anna Ferrero, explicava que aquesta “és una bona oport per interactuar amb el public mes jove, es una proposta que ens agrada i que veiem molt interessant”.

Els grups i intèrprets participants hauran de presentar un vídeo amb una maqueta durant els propers quinze dies, fent-se una primera preselecció per un jurat conformat per representants de l’Ajuntament, Comerç IN, AHVAL i els grups que actuaran als concerts de festes. Posteriorment, als primers dies del me sd’agost, es donarà pas a la fase final amb la votació del públic, articulada en aquest cas a través d’Instagram.

Llegir 267 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM