Dijous, 18 abril 2024

L'Echegaray esgota les entrades de platea per a “La magia de Jorge Blass” i apura la venda de les 84 últimes localitats d’amfiteatre

Posted On Divendres, 18 Març 2022 17:57 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’espectacle del mag Jorge Blass el proper 27 de març a Ontinyent està a punt de penjar el cartell de “complet”.

La venda d’entrades per a aquest espectacle inclós a la programació semestral municipal  que impulsa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha vist esgotades ja totes les butaques de platea, restant sols 84 seients a l’amfiteatre, del total de 542 amb que compta el Teatre Echegaray.L’espectacle del mag Jorge Blass el proper 27 de març a Ontinyent està a punt de penjar el cartell de “complet”. La venda d’entrades per a aquest espectacle inclós a la programació semestral municipal  que impulsa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha vist esgotades ja totes les butaques de platea, restant sols 84 seients a l’amfiteatre, del total de 542 amb que compta el Teatre Echegaray.
El regidor de l’àrea, Àlex Borrell, ha destacat que l’actuació de Blass “està plena d’atractius” i suposa “portar amb un preu d’entrada molt asequible a un artista de nivell internacional, que recorre el món actuant en teatres i televisions de diversos països, i que amb els seus espectacles ha estat premiat a Monte Carlo o Las Vegas. A Blass l’han vist en directe i ha captivat a personatges com Jackie Chan, Vin Dièsel, Scarlett Johanson o el mateix David Copperfield, i en uns dies el podrem gaudir a Ontinyent”, assenyalava.
Blass, conegut també per haver dirigit programes de TV com “Nada x aqui” (Cuatro) o “Por arte de magia” (Antena 3), posarà en escena un espectacle familiar d’una hora i quinze minuta de durada, amb efectes que busquen l’espectacularitat, amb aparicions, desaparicions i màgia interactiva en la qual el públic és protagonista. Tot això envoltat de misteri i amb una cuidada estètica que també inclourà tecnologia del segle XXI, com l’ús un dron com a ajudant. Les entrades que resten a la venda es poden adquirir al preu de 10 euros per anticipada a  www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura.Borrell agraïa la bona acollida que està tenint la programació teatral programada des del consistori per al primer semestre de l’any, que ja ha inclós espectacles d’artistes com com Aitana-Sánchez Gijón, Pepe Viyuela o Montserrat Martí Caballé. Entre les cites culturals encara pendents dins d’esta programació estan l’obra teatral “Puertas abiertas", que encapçala l’actriu Cayetana Guillem Cuervo;  “El mètode Gronholm”, de la companyia valenciana Olympia Metropolitana, amb actors com Ferran Gadea, Rebeca Valls o Diego Braguinsky; el quintet de vent “Aulos Madrid” nascut al si de l'Orquestra Nacional d'Espanya; la banda Sedajazz Big Band & Albert Sanz; o l’obra de teatre “128 Batecs per minut" de la també companyia valenciana Albena Teatre. Borrell animava a la ciutadania d’Ontinyent i les comarques veïnes “a gaudir d’una programació atractiva i de qualitat, sense haver de desplaçar-se a grans capitals i a preus assequibles”, manifestava.

Llegir 564 vegades Darrera modificació el Divendres, 18 Març 2022 18:04

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM