Dissabte, 20 abril 2024

“Majors Actius” oferirà aquest diumenge la representació de l’obra “Trastocats” al Teatre Echegaray

Posted On Dijous, 10 Març 2022 16:37 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

“Majors Actius" el programa municipal de l’Ajuntament d’Ontinyent per a la promoció de l’envelliment actiu, oferirà aquest diumenge la representació de l’obra “Trastocats” al Teatre Echegaray.

En concret, l’obra representada pel grup “Teatre per a Tots” baix la direcció de Juanfra Rubio tindrà lloc a partir de les 19:30 hores, amb entrada lliure fins completar aforament. El regidor de de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, i el de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en animar a les persones majors de la ciutat “a acudir al teatre aquest diumenge i gaudir d’una obra plena de bon humor i alegria”.

Es tracta d’una de les activitats de la programació quadrimestral del programa, que al seu conjunt inclou des del passat mes de gener i finsal mes d’abril més d’una dotzena d'activitats culturals, esportives i viatges organitzats, de les que es pot tenir més informació i fer reserves al 674753038 en horari de 10:00 a 14:00 hores. Entre les properes activitats previstes hi ha una ruta botànica on s’explicaran les propietats medicinals de diferents plantes del terme 27 de març; així com desplaçaments en bus amb visites guiades a Xàtiva i Anna el 25 de març; i Oriola el 29 d’abril.

Llegir 292 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM