Dijous, 18 abril 2024

La soprano Montserrat Martí Caballé protagonitza un recital d’Òpera i Sarsuela aquest divendres al Teatre Echegaray

Posted On Dimarts, 08 Febrer 2022 16:54 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La soprano Montserrat Martí Caballé protagonitzarà un recital d’Òpera i Sarsuela aquest divendres a les 20:00 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent, que també esta setmana (diumenge a les 19:00) acollirà l’espectacle de dansa contemporània “La Mort i la Donzella”, de l’Institut Valencià de Cultura. 

 

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha destacat que “després de l’èxit de la representació de ‘Malvivir’ amb Aitana Sànchez-Gijón, tenim ocasió de gaudir d’altra artista femenina molt destacada a la ciutat, com és la filla de la mítica Monsterrat Caballé. Monsterrat Martí és per mèrits propis una figura destacada del Bel Canto internacional, i gaudir d’aquest espectacle sense eixir de la ciutat i a un preu molt asequible és tot un luxe”, manifestava.

Martí compta amb una extensa trajectòria que ha inclós concerts i recitals al llarg de tota Europa, en ciutats com Berlin, Frankfurt, París, Moscou o Sant Petersburg, i en l’àmbit nacional a llocs com el Palau de la Música de Barcelona, ​​el Teatre Real de Madrid o bé el Festival Internacional de Música Castillo de Peralada. La soprano compartirà escenari amb el baríton Luis Santana, especialista en repertori rossinià i en la cançó de cambra espanyola, amb experiència a destacats teatres i sales de concert d’Espanya i Europa. Tots dos estaran acompanyats al piano per Víctor Carbajo. 

Diumenge, espectacle de dansa a l’Echegaray

També esta setmana, diumenge 13 de febrer al mateix escenari del Teatre Echegaray, arribarà l’espectacle de dansa “La Mort i la Donzella” de Institut Valencià de Cultura, una revisió del quartet de corda núm.14 en re menor de Franz Schubert guanyadora de 3 premis Max en l´edició de 2021: millor espectacle de dansa, millor coreografia i millor disseny d'il·luminació.

Àlex Borrell destacava l’atractiu d’aquest espectacle, que te com a punt de partida el Quartet de corda número 14 en re menor, més conegut com “La mort i la donzella” de Franz Schubert. “Es una obra molt coneguda que ha estat adaptada al teatre, al cinema i també a la dansa, com és el cas d’esta important producció valenciana que ha obtingut el reconeixement dels prestigiosos premis Max. Ontinyent és una ciutat amb una intensa activitat vinculada a la dansa, i tant les persones que habitualment la gaudeixen com aquelles que volen acostar-se a esta manifestació cultural no poden perdre l’ocasió de gaudir d’un espectacle d’esta qualitat”, manifestava.

Tant l’espectacle d’Òpera i Sarsuela de divendres com el de dansa de diumenge tenen el mateix preu, 10 euros en venda anticipada online a la web www.caixaontinyent.es i presencial a la Casa de Cultura d’Ontinyent.

Llegir 579 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM