Diumenge, 22 Mai 2022

L’humor de “La Bella Tour” obri al Parc Mestre Ferrero el X Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

Posted On Dilluns, 27 Desembre 2021 08:38 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’humor dels personatges de la companyia catalana “La Bella Tour” obria aquest dijous al Parc del Mestre Ferrero la programació del X Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, que va haver d’ajornar els primers espectacles previstos per al passat cap de setmana degut a la pluja.

En l’espai obert del parc i amb mascareta, públic de totes les edats es reunia per gaudir d’una representació protagonitzada per dos pallasos de la vella escola que intenten sobreviure al món modern, i que combinava l’humor i la interacció característics del gènere “clown” amb altres com acrobàcies o equilibrisme.

La regidora coordinadora del festival, Sayo Gandia, explicava que “després d’haver ajornat les primeres actuacions pel mal oratge, l’actuació ha estat una bona mostra d’allò que anem a poder gaudir estos dies amb el Festival: espectacles als diferents barris que es poden gaudir de forma segura, donant a les families d’Ontinyent i altres localitats un atractiu més per acompanyar-nos i fer les seues compres a la ciutat, al temps que donem suport al sector artístic i cultural davant les grans dificultats que estan tenint per eixir endavant”, assenyalava. 

El següent espectacle previst serà el proper diumenge 26 hi haurà de nou dos espectacles. El primer serà “Circus Feria” dels madrilenys Bambolea, que faran un homenatge a les antigues fires ambulants a la Plaça de la Concepció, on  es pogrà gaudir d’espectacles de màstil xinés, acrobàcies aèries, contorsionistes i equilibris, a més de clàssiques casetes de fira  en dues sessions, de 11:00 a 13:30 i dde 17:00 a 21:00 hores.

El segon serà a les 17:00 hores al Teatre Echegaray “les 7 diferències” dels valencians Pot Flotant, l’únic espectacle amb entrada de la programació, 8 euros en general i 6 amb descompte. “Les set diferències”  mostrarà en escena a persones de trets físics i d’orígens molt diferents, de la mà de dos intèrprets valencians i quatre procedents de Guinea Equatorial, Ban-gladesh, el Perú i la Xina. El llenguatge del cos, la música, el joc, l'humor i la mescla de les històries reals dels intèrprets amb la ficció són alguns dels ingredients d'un espectacle per a públic infantil que reflexiona a propòsit del que realment separa i uneix a les persones.

Llegir 154 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM