Dissabte, 20 abril 2024

“El Rey Lear” de Shakespeare arriba aquest diumenge al Teatre Echegaray

Posted On Divendres, 24 Setembre 2021 18:46 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“El Rey Lear”, una de les obres més conegudes del dramaturg William Shakespeare, serà posada en escena aquest diumenge al Teatre Echegaray d’Ontinyent, al marc de la programació cultural de tardor posada en marxa per la regidoria de Cultura.

L’obra, que serà posada en escena a partir de les 19:00 hores, arriba de la mà de la companyia andalusa “Atalaya”, qui va ser la més nominada als premis Max del teatre espanyol en 2019 amb aquest espectacle. A la seua trajectòria, Atalaya ha participat en més de 150 festivals internacionals i ha obtingut més de 40 premis, entre ells el Premi Nacional de Teatre 2008.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que la representació “és una ocasió única per acostar-se a una de les obres més conegudes de Shakespeare, amb una representació que destaca per la seua posada en escena, direcció, i per les interpretacions de l’elenc d’actors i actius que encapçala Carmen Gallardo en el paper del Rey Lear. Un espectacle per a públic adult que conta una història crua i alhora atemporal”, assenyalava.

 

“El Rey Lear” està basat en un conte popular incorporat a la història antiga d'Anglaterra des del segle XII, que narra que el vell Lear va voler conéixer el grau d'afecte de les seues tres filles per a designar successora a qui més el volguera. La resposta d’una d’elles va motivar que la castigara, però el temps va demostrar que era l’única digna de ser reina. La representació tindrà lloc aquest diumenge a les 19:00 hores, amb un preu de 10 euros en venda anticipada a la web de Caixa Ontinyent i la Casa de Cultura, i de 12 en entrada general en taquilla una hora abans de l’obra.

Dissabte, concert de saxofó en directe

La regidoria de Cultura també organitza aquest cap de setmana l’actuació del músic Ernesto Aurignac, qui actuarà acompanyat d’un quartet en un concert de 5 saxofons. L’actuació, de caràcter gratuït, està prevista a partir de les 20:00 hores al mirador de Sant Rafel, a pocs metres de les activitats previstes dins del “Park (ing) day” per la regidoria de Sostenibilitat, tot i que de ploure, el concert es traslladaria a la mateixa hora al Teatre Echegaray.

Llegir 340 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM