Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent reprèn aquest cap de setmana la programació del IX Festival de Circ i Teatre fins amb 5 actuacions

Posted On Diumenge, 27 Desembre 2020 10:58 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El IX Festival de Circ i Teatre reprèn aquest cap de setmana la programació adaptada a la pandèmia de la Covid-19 i ho fa amb fins a 5 actuacions a distints barris de la ciutat.

En concret, la programació es reinicia el dissabte 26 amb l’actuació "El rei Mides i les Metamorfosis" a la Plaça Coronació a partir de les 12:00h i a partir de les 18:00h, però al Teatre Echegaray tindrà lloc la representació "Koselig".

El diumenge 27 de desembre tindran lloc les dos primeres representacions simultànies. Al Centre Cívic El Llombo a les 11:00h i a les 12:00h tindrà lloc una sessió de contes tradicionals a càrrec d’Eva Andújar. A la mateixa hora, però al Palau de la Vila estarà la contacontes Ana Canet. Ja per la vesprada a la Plaça del Poeta Vicent Andrés Estellés a partir de les 18:00h tindrà lloc l’actuació "Back 2 Clàssics", que fusionarà el ball, la música i les acrobàcies.

La regidora de Turisme, manifestava l’aposta del Govern d’Ontinyent per donar suport "al sector cultural. Aquesta edició inclou representacions simultànies per evitar aglomeracions i espectacles de format més reduït demostrant que és possible fer cultura d’una manera segura", assegurava. 

Per poder accedir al recinte caldrà invitació, les quals podran arreplegar-se des d’una hora abans en el mateix lloc de l’actuació. Qualsevol persona que no tinga invitació no podrà quedar-se en el recinte per gaudir de les actuacions.

Llegir 346 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM