Dijous, 28 Març 2024

Aitana Sánchez-Gijón porta a Ontinyent el seu espectacle de teatre i dansa “Juana”

Posted On Divendres, 18 Desembre 2020 18:27 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’actriu Aitana Sánchez-Gijón i la companyia Losdedae portaran aquest diumenge a Ontinyent el seu espectacle de teatre i dansa “Juana".

Es tracta d’una representació que tancarà la programació cultural de tardor posada en marxa per la regidoria de Cultura, i que tindrà lloc a partir de les 19:00 hores al Teatre Echegaray, aplicant-se totes les mesures anticovid en vigor.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “es tracta d’una cita cultural de primeríssim nivell, amb un equip tècnic i artístic que ve actuant als principals teatres d’Espanya, i un espectacle que reivindica el paper de les dones a la història, a la línia de l'aposta transversal per la igualtat que venim fent des del Govern d’Ontinyent”, manifestava.

“Juana”, repassa les vides de dones de la història amb aquest nom que s’han convertit en referents, especialment pel que fa a les seues maneres de viure més enllà del que se'ls tenia predestinat pel seu gènere i època. Sobre aquest eix central es construeix un projecte en el qual la dona, la seua mirada, la seua percepció i la seua lluita per la conquesta dels espais de poder són els seus arguments.

Així, amb la interpretació d’Aitana Sánchez-Gijón, i textos de Juan Carlos Rubio i Marina Seresesky, l’auditori viatjarà a través de les vides de dones com La Papisa Juana, “Juana la loca”, Sor Juana Inés de la Creu o Joana d'Arc, en una representació que barreja el teatre amb la dansa, amb coreografies de Chevi Muraday, Premi Nacional de Dansa 2006. L’aforament serà limitat però encara queden entrades a la venda, al preu de 20 euros en anticipada a la web www.caixaontinyent.es, i entrada general en taquilla a 25 euros fins a una hora abans de l’espectacle.

Llegir 312 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM