Dissabte, 20 abril 2024

Més de 500 persones gaudeixen a Ontinyent d’activitats culturals de manera adaptada a la pandèmia

Posted On Dilluns, 27 Juliol 2020 14:34 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

Prop de 500 persones han gaudit de cinema, moda i dansa als diferents barris de la ciutat.

Les activitats que han tingut lloc al marc de la programació de  "Cultura de Barri", s’han desenvolupat amb total normalitat complint amb totes les mesures de seguretat com són ús de la mascareta, limitació d’aforament i distanciament social.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, mostrava la seua satisfacció per la resposta de la gent perquè "després de molts meses sense cap activitat cultural, era molt important anar recuperant el ritme, això sí de manera adaptada a la pandèmia" i incidia que "es fonamental continuar complint amb l’obligatorietat de l’ús de la mascareta i l’ús de la mascareta per continuar gaudint del que més ens agrada: la cultura als nostres carrers".

En aquest sentit, la programació començava el divendres al pàrquing adjacent al Col·legi Martínez Valls on es va projectar la pel·lícula Avatar amb més de mig centenar de vehicles van gaudir d’una nova sessió de cinema. El dissabte tenia lloc a la Plaça Major la passarel·la de moda dels dissenyadors locals Víctor i Júnior anomenada "Sueños de Fantasía" que congregava a prop de 200 persones i continuava al parc Mestre Ferrero amb l’espectacle Impulse!, el qual fusionava la dansa amb el jazz a càrrec de Júlia Cambra i Alexey León.

La programació de Cultura de Barri en col·laboració de la regidoria de Majors Actius, tindrà lloc un concert tribut als cantants Rocío Jurado i Nino Bravo aquest dissabte 1 d’agost a la Glorieta a les 22:30hores. Per poder participar en aquesta activitat serà fonamental inscriure’s abans telefonant al 674753038.

Llegir 431 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM