Dijous, 28 Març 2024

La Plaça de la Concepció acollirà el XIIé Festival de Jazz d’Ontinyent

Posted On Dimecres, 08 Juliol 2020 16:16 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

El jazz tornarà a ser el protagonista del mes de juliol a Ontinyent. El Festival OntiJazz dedicarà aquesta edició al jazz-fusió els propers 23 i 30 de juliol i es desenvoluparan amb totes les garanties de seguretat per als músics i públic en general.

Aquest festival que tindrà lloc a la Plaça Concepció s'inclou a la programació de “Cultura de barri” i és una iniciativa organitzada per AD LIBITUM i l'Ajuntament d'Ontinyent, que compta amb la col·laboració d'un grup hostalers (Roma, Wait, Taulell i Tinell de Calabuig) per tal de retre homenatge al qui va ser l'impulsor d'aquest festival, Luis Martínez.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava durant la roda de premsa de presentació que l’evolució de la Covid-19 ha permès que puga celebrar-se esta edició d’un festival que serveix per "recolzar l’hostaleria, donar a conèixer el jazz al públic en general i posar en valor el treball d’entitats que potencien la cultura a la ciutat", assegurava. El fill de l'homenatjat, Luis Martínez, recordava que els menús que es serviran cada dijous compliran amb totes les mesures de seguretat tant en la distància entre taules, del personal com en el propi menjar. Així, anunciava que en aquesta edició es podran utilitzar els "Xecs Tornem Junts" de la campanya "Queda’t a Ontinyent. Compra a casa".

Des de l’organització Lluís Muñoz donava detalls de la programació compta amb "dos propostes diferents i de dos estils també diferents". El primer concert serà el proper 23 de juliol com a data d’inici. S’iniciarà amb un concert de funk-jazz fusió a càrrec de l’ontinyentí Ferrán Gisbert, que interpretarà el seu projecte de final de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La següent actuació està prevista per al dijous 30 de juliol amb el Fun Jazz Project format per professorat d’AD Libitum, entre els quals es troba l’ontinyentina Mimi. Totes i tots ells estaran acompanyats per Raúl García ‘Chocolate’, considerat un dels millors trompetistes a nivell nacional i internacional. Durant la presentació es recordava la importància que les persones que acudisquen a gaudir dels concerts utilitzen mascaretes tot i que s’establirà una distància de seguretat entre taules i seients.

Llegir 640 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM