Dijous, 18 abril 2024

El “Mig Any Fest” portarà a l’esplanada de Tortosa i Delgado música per a totes les edats

Posted On Dimecres, 19 Febrer 2020 08:17 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El “Mig Any Fest” portarà a l’esplanada de Tortosa i Delgado música per a totes les edats.

Aquesta festival musical amb entrada lliure és un dels atractius de la programació de “Ontinyent Medieval”, la programació d’activitats impulsada per l'Ajuntament per complementar el Mig Any Fester de Moros i Cristians que celebra la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, programació que inclou un Mercat Medieval amb més de 70 parades i llocs de venda i de 50 activitats d’animació de carrer, per un centre històric especialment decorat per a l’ocasió.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, explicava que el "Mig Any Fest", organitzat per Eventos Sala Almassera amb la col·laboració de l’Ajuntament, "va a ser, a l’igual que el conjunt de l’Ontinyent Medieval, una cita eclèctica i atractiva per a persones festeres i no festeres, en aquest cas amb una programació capaç d’atraure a gent de gustos musicals diversos”, explicava.

Així, el festival, que comptarà amb servei de barres i menjar, obrirà les seues portes dissabte a les 19:00 hores, acollint en primer lloc la música indie i remember de “Casper DJ". A les 20:30 arribaran “Grupo Eñe” i el seu ample repertori de versions de grups principalment dels 80 i 90 com Rebeldes, M-Clan o Héroes del Silencio, entre molts altres. Acte seguit serà torn a les 22:30 pel pop rock del trio "Musics de Carrer", també amb versions de grups més recents com Lori Meyers, Extremoduro o Black Keys; i finalment, des de la 1:00 de la matinada serà torn per a Nando Costa DJ, que amb el seu estil Indie/Rock/Electrònica ha aconseguit ser DJ Resident en la Sala Stereo d’Alacant i actuar en grans sales com la Sala Apolo de Barcelona.

Àngels Muñoz explicava que “en definitiva, una programació variada que va a portar molta festa a la vesprada i nit de dissabte de manera ininterrompuda durant més de 8 hores, altra opció dins d'un cap de setmana molt intens i ple d’oferta comercial, d'oci i de festa perquè Ontinyent torne a ser pol d'atracció per veïnat i visitants de totes les comarques que ens envolten", concloïa.

Llegir 793 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM