Dijous, 18 abril 2024

L’espectacle guanyador dels premis Max "The Opera Locos" arriba aquest diumenge a Ontinyent

Posted On Dijous, 23 Gener 2020 16:40 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

"The Opera Locos", guardonat en 2019 amb el Premi Max al millor espectacle musical, arriba aquest diumenge a Ontinyent. Ho farà al Teatre Echegaray a partir de les 18:00h per continuar així la programació cultural que va encetar la setmana passada el musical d’Aladín que va penjar el cartell de "no hi ha entrades".

 

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, mostrava la seua satisfacció per l’acollida que està tenint la programació entre la ciutadania perquè "és una bona mostra de què la programació és atractiva per als espectadors i espectadores d’Ontinyent i la comarca". En aquest sentit, animava al veïnat de tota la comarca a acudir aquest diumenge al Teatre Echegaray per gaudir d’un espectacle "molt divertit on cinc veus increïbles repassaran els grans hits de l’òpera amb un gran sentit de l’humor i amb una proposta visual molt espectacular. És un espectacle que no defrauda". Borrell incidia que "hem tractat que la programació siga variada. Compta amb artistes reconeguts i preus assequibles perquè volem que la cultura siga per a totes i tots", explicava.

 

Així, per un preu de 18 euros, 15 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, i en la taquilla una hora abans de l’obra, el públic assistent podrà gaudir d’una obra còmica i original que fusionarà diversos estils musicals entre els quals es troba el jazz o la comèdia musical americana.

Llegir 423 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM