Dijous, 18 abril 2024

Ángel Cano guanya el primer premi del concurs “Passeig literari per la Vila” de l’IES l’Estació

Posted On Dilluns, 23 Desembre 2019 16:48 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El regidors de Patrimoni i Educació, Joan Sanchis i Óscar Borrell, participaven el passat divendres al lliurament de premis de la catorzena edició de el premi fotogràfic "Passeig literari per la Vila d'Ontinyent" de l’IES l’Estació.

 

“Passeig Literari per la Vila d’Ontinyent” és un concurs organitzat pel Departament de Valencià del centre i patrocinat per l’Ajuntament, inspirat en la lectura de la novel·la "El justícia", de l'ontinyentí Joan Torró, ambientada en l'Ontinyent del segle XVI. El Cronista oficial de la ciutat d'Ontinyent i antic professor del centre, Alfred Bernabeu, és l'encarregat cada any de guiar l'alumnat de Quart d'ESO, als qual fa un passeig per la Vila d'Ontinyent, tot descobrint espais emblemàtics i carregats d'història.

El primer premi enguany  ha estat per a Ángel Cano Muñoz, el segon per a Ana Laura Da Silva Chaves i el tercer per a Óscar Vila Revert atorgats, segons l’acta del jurat, en atenció al valor artístic de les fotografies seleccionades i a la seua adequació a la novel·la “El justícia”. El primer premi s’ha lliurat tradicionalment des de la regidoria de Patrimoni, des de la qual Joan Sanchis va elogiar un concurs “que combina literatura i coneixement del ric patrimoni ontinyentí". El regidor també va recordar el seu pas com a estudiant per l’institut i va apel·lar a l’estudiantat a què “valoren, aprecien, i es senten orgullosos d’un poble ple d'història que és l'enveja d'altres localitats com és Ontinyent", manifestava. 

Llegir 614 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM