Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent obri el procés de preinscripció i matriculació en l’Escola Oficial d’Idiomes

Posted On Dimecres, 12 Juny 2019 15:41 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha recordat a tot l’alumnat de l’Escola Oficial d’Idiomes que ja està obert el període de matricula per al curs 2019-20.

Tant l’alumnat de nou ingrés com l’alumnat matriculat al curs 2018-2019 de l’Aulari d’Ontinyent ha de fer una preinscripció telemàtica del 12 al 27 de juny en la web de l’EOI Xàtiva.  En aquesta sol·licitud, l'alumnat podrà escollir les preferències horàries i d'escola, ordenades per prioritat Així mateix, totes les persones que desitgen fer una prova de nivell ho han de sol·licitar telemàticament des d'aquest 12 de juny fins al 8 de setembre.

El regidor d'Educació, Óscar Borrell, animava a la ciutadania a matricular-se perquè “aprendre idiomes és fonamental per tindre més oportunitats laborals, però també en un món interconnectat com en el que vivim per conèixer la cultura i la forma de vida d'un país es necessari conèixer la seua llengua” i incidia en què en la nova legislatura “anem a seguir lluitant per aconseguir una Escola Oficial d'Idiomes pròpia que ens permeta seguir impulsant l'ensenyament d'idiomes”, i en aquest sentit recordava que aquesta demanda compta amb el suport de l'equip directiu de l'EOI de Xàtiva i el professorat de l'aulari d'Ontinyent de l'EOI.

Cal recordar que s'obrirà un segon període de matrícula al setembre (del 16 al 19 de setembre) per aquells sol·licitants de nou ingrés; alumnat que ha fet la prova de nivell així com aquells que en la convocatòria extraordinària de juny i setembre obtingueren tant un Apte com un No Apte.

Llegir 603 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM