Dijous, 25 abril 2024

Formació, inclusió i esport protagonitzen la programació trimestral municipal de joventut

Posted On Dilluns, 01 abril 2019 17:09 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Formació, inclusió i esport protagonitzen la programació trimestral municipal de joventut per als mesos d’abril a juny.

En concret, seran un taller d'iniciació al skate i una masterclass de “body pump” els que obriran este divendres 5 i dissabte 6 d'abril respectivament, una programació de la que la regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava que “comptarà amb fins a 9 activitats que presenten un caràcter formatiu, inclusiu i de sensibilització que impulsen als més joves a créixer com a persones”.

Després de les dues primeres activitats, la programació continuarà el 12 d'abril amb el taller de resolució de conflictes i el 13 amb un taller d'iniciació al braille. El 26 d'abril, s'iniciarà el curs de photoshop que continuarà el 30, 10 i 17 de maig. L'esport tindrà de nou el seu protagonisme en este trimestre l'11 de maig amb la masterclass de ioga i el 18 de maig, serà quan tinga lloc el taller de circ. La programació del trimestre conclourà el 7 de juny amb un taller de nutrició i esport.

El regidor coordinador de l’àrea, Óscar Borrell, animava a la ciutadania més jove d'Ontinyent a animar-se “a participar activament d'estes activitats perquè aprendran nous aspectes sobre matèries no vinculades a l'educació reglada, però que des del Govern d’Ontinyent considera fonamentals per al seu desenvolupament com a persones”. Totes les activitats són d'entrada gratuïta i estan dirigides especialment als joves d'entre 12 i 30 anys. Per poder participar de les mateixes cal inscriure's prèviament enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., acudint de forma presencial a l’oficina jove (aula 206, edifici UNED d'Ontinyent) o a través del formulari disponible a la web de l'Ajuntament. 

Llegir 675 vegades Darrera modificació el Dilluns, 01 abril 2019 17:12

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM