Dijous, 02 Mai 2024

L'alcalde rep al nou president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia

Posted On Dimarts, 04 Desembre 2018 17:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut a l'Ajuntament la visita del nou president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l´Agonia, Vicent Pla Vaello.

La intenció d’aquesta reunió era donar a conèixer a l’alcalde la composició de la nova junta de govern de la Societat i, al mateix temps, tractar assumptes d’especial interès. José Javier Ureña Beneyto com a vicepresident i Javier Moscardó Salido, com a secretari acompanyaren en aquesta visita institucional al nou president.

Joventut, experiència i la voluntat de donar continuïtat a la gestió feta per l'anterior junta directiva de la que Vicent Pla va ser secretari i que, ara com a President, afronta amb il·lusió. El president va exposar a l’alcalde els punts principals del projecte que, al capdavant de la Societat, pretén dur a terme durant el seu mandat entre els quals destaca centrar-se en les comparses i continuar el treball per aconseguir que la festa ontinyentina siga declarada  d'Interès Turístic Internacional.

Pla Vaello proposà, com és costum, el nom de les persones que per designació municipal hauran de ser els responsables de dissenyar el cartell de festes i pregonar el Mercat Medieval, i va demanar continuar amb l’estreta col·laboració de la màxima autoritat municipal i del consistori amb la Societat de Festers, a la qual cosa Jorge Rodríguez va mostrar la seua total predisposició i la del Govern d'Ontinyent.

Llegir 630 vegades Darrera modificació el Dijous, 06 Desembre 2018 17:23

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM