Dijous, 02 Mai 2024

Ontinyent premia a l’alumnat amb millors expedients acadèmics

Posted On Divendres, 23 Novembre 2018 17:45 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha homenatjat 15 estudiants de Primària i Secundària que han sigut reconeguts per la Generalitat València amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic al curs 2017/2018. L’alcalde d’Ontinyent,

Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, han lliurat este matí als i les alumnes un diploma per la seua excel·lència acadèmica en un acte en el qual també estava present part de la família i el professorat dels homenatjats. Durant l’acte, l'alcalde i el regidor han donat l’enhorabona a l’estudiantat i han encoratjat a les xiquetes i xiquets presents a continuar en la seua formació.

L’alumnat premiat en Educació Primària ha estat Laia Roselló Soriano, Helena Sarrio Fita i Irene Vidal Revert del CEIP Bonavista; Marina Gramage Torró del CEIP Lluís Vives; Neus Gil Insa i Julia Molla Revert del CEIP Maestro Carmelo Ripoll; Andrea Berenguer Gandia del CEIP Martínez Valls; Luis Mateo Quintero Cuclha del CEIP Vicente Gironés Mora; Anna Bordera Ferrero, Pablo Climent Abad i Irene Doménech Ferrero del Centre Privat Hogar Parroquial San José; i Iago Gerano Penadés del Centre Privat La Concepción. Quant a l'alumnat de Secundària homenatjat han estat Marta Aniceto Martínez, Lucía Sanz Espert i Antonio Sanz Sarrió del Centre Privat Pureza de María.

Ontinyent amb aquest acte ha donat inici a les activitats previstes per commemorar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores que comptarà fins al dia 30 de novembre amb un total de 25 activitats.

Llegir 2242 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM