Divendres, 19 abril 2024

Silvia Marsó torna a Ontinyent amb el teatre musical “24 horas en la vida de una mujer”

Posted On Dijous, 11 Octubre 2018 15:48 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’actriu Silvia Marsó torna a Ontinyent el pròxim 20 d’octubre amb el teatre musical “24 horas en la vida de una mujer”, un espectacle de música en directe que adapta la novel·la escrita en 1927 per l'austríac Stefan Zweig.

L’espectacle forma part de la programació cultural que l’Ajuntament d’Ontinyent ha previst per a l’últim trimestre de l’any.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha explicat que “és un honor que Ontinyent reba un espectacle amb una gran potència teatral com aquest després de visitar ciutats tan destacades com Madrid o Sevilla. Mostra l'esforç que es fa des de l'Equip de Govern per oferir espectacles en directe i que estos, a més, siguen de gran qualitat”, manifestava.

El públic assistent gaudirà d’un espectacle amb una gran potència teatral que els traslladarà al Casino de Montecarlo, la costa Blava o fins i tot a l’antiga Viena per gaudir d’una història que descriu les emocions i  passions que "Misstress C", personatge interpretat per Silvia Marsó, va viure durant 24 hores amb un jove.

Borrell animava a tota la ciutadania d'Ontinyent i de localitats i comarques properes a acudir per gaudir d'un espectacle que conquista al qui el veu i que compta amb el recolzament de la crítica. Les entrades es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent i a la Casa de la Cultura - Palau dels Barons de Santa Bàrbara, així com en taquilla una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Llegir 1146 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM