Diumenge, 05 Mai 2024

Ontinyent prepara l’espai per a vianants de la Fira per al 600 aniversari

Posted On Dijous, 04 Octubre 2018 14:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ajuntament d'Ontinyent millorarà durant les properes setmanes la imatge i comoditat de la zona per a vianants del Recinte Firal, de cara a l’edició del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent.

En concret, s’actuarà al paviment que connecta l'Avinguda Albaida amb l'Avinguda del Benicadell, reformant alguns trams bastant deteriorats i que compten amb zones enfonsades i amb clevills, ocasionats entre d'altres motius per l'arbratge present a la zona.

Esta actuació, pressupostada en 48.350’31 euros, contempla un disseny de característiques semblants als aplicats a la reforma de la Plaça Coronació, amb colors càlids diferents als que havien fins ara. L’actuació tindrà una durada d’un mes, estant a punt per tant per a l’edició del 600 aniversari de la Fira de Novembre, i al marc de la mateixa se retiraran els bancs i les fites ubicats en la zona perquè no puga produir-se cap de dany material durant els treballs.

El regidor de Territori, Jaime Peris, explicava que l'execució de l'obra “està pròxima i la fem de cara a la celebració d’una edició molt especial de la Fira, però els veïns i veïnes de la ciutat podran gaudir d’estes millores per als seus passeigs durant tot l'any”, manifestava.

Llegir 2015 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM