Divendres, 03 Mai 2024

Ontinyent adapta les aules de 2 anys dels col·legis Carmelo Ripoll i Lluís Vives

Posted On Dimarts, 31 Juliol 2018 14:32 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant les adaptacions de les noves aules de 2 anys dels col·legis Carmelo Ripoll i Lluís Vives.

L’alcalde, Jorge Rodríguez, visitava aquest dimarts les obres del CEIP Maestro Carmelo Ripoll acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell; el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta; i la directora del centre, Àngela Montés.

Aquestes dues aules, que es posaran en marxa per al pròxim curs 2018/2019, se sumaran a les ja existents als centres Rafael Juan Vidal-La Solana, Martínez Valls, Vicente Gironés i Bonavista. D’aquesta manera, tal com ho anunciava el Secretari Autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler, en la seua visita a la ciutat el passat juny, Ontinyent serà el primer municipi de la Comunitat Valenciana que comptarà amb aules de 2 anys en tots els seus centres públics d’Educació Infantil i Primària.

Rodríguez destacava el treball conjunt de la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament invertint per a millorar la qualitat educativa d’Ontinyent “que permetrà que el curs vinent la ciutat oferisca un total de 108 places per a xiquetes i xiquets de 2 anys en els 6 centres públics d’Educació Primària” explicava.

Als dos centres s’han realitzat actuacions per adaptar les aules a la normativa vigent i complir així les mesures de seguretat. Al Carmelo Ripoll les actuacions han estat de més calat, i han inclòs una rampa d’accés al pati, un bany adaptat a les necessitats de l’alumnat de 2 anys, l’habilitació d’un pati amb gespa artificial i arener, elements dels quals gaudiran les xiquetes i xiquets que començaran el curs en setembre.

Llegir 1891 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM