Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent ofereix una setmana de tallers gratuïts per a emprenedors

Posted On Divendres, 06 Juliol 2018 15:12 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent tornarà a acollir diverses jornades formatives gratuïtes. En aquesta ocasió seran 3 tallers al Soterrani de les Idees, organitzats per l’Associació d’Emprenedors Rurals amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, que tindran com a objectiu fomentar l’emprenedoria en zones rurals.

El “Taller de finances per a emprenedors” serà la primera d’aquestes accions formatives que tindrà lloc el 9 de juliol. L’alumnat adquirirà coneixements necessaris per a entendre els principis fonamentals de les finances per a millorar la seua situació econòmica personal i/o professional. L’11 de juliol serà el torn del “Taller de models de negoci per a emprenedors”, en el qual s’analitzaran i validaran diversos models de negoci amb metodologies com les “lean startup”, “lean canvas” o “model bussines canvas”. Finalment, el 12 de juliol, s’impartirà el “Taller de creació d’imatges”, on es donaran diverses ferramentes als presents per al disseny i creació d’imatges eficaces per a la promoció d’un negoci.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava l’interès d’aquestes jornades que se sumen a tots els tallers formatius gratuïts que es venen oferint des del consistori amb la col·laboració de diverses entitats i que “constaten la importància que des del Govern d’Ontinyent donem a la formació continuada dels professionals per adquirir nou coneixements que puguen afavorir els seus negocis” explicava Úbeda. 

Tots els tallers tindran un horari de 16:00 a 19:00 hores. Les places són limitades per lo qual caldrà inscriure’s a través de la web www.emprendedoresrurales.com

Llegir 946 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM