Diumenge, 28 abril 2024

La cloenda del Cafè Teatre amb Luis Piedrahita ompli el Teatre Echegaray

Posted On Divendres, 15 Juny 2018 14:14 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’espectacle de l’humorista Luis Piedrahita omplia el Teatre Echegaray aquest dijous a la cloenda del IV Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”.

Amb el show “Las amigdalas de mis amigdalas son mis amigdalas”, el còmic, conegut entre altres coses per la seua participació en “El Club de la Comedia” o “El Hormiguero”, feia gaudir al públic assistent amb la seua particular visió de la vida i les coses més quotidianes.

El Circuit Cafè Teatre és una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’associació d’hostalers AHVAL. Aquesta quarta edició del circuit ha comptat amb 8 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals entre els quals s’han trobat les actuacions de Pablo Carrascosa, Carol Tomás o Diego Varea, entre altres.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, qui acudia a l’esdeveniment acompanyat diversos regidors, destacava “el gran nivell de tots els espectacles que han format part del circuit, amb humoristes molt reconeguts i amb una ampla trajectòria” declarava el regidor.

Llegir 1155 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM