Divendres, 29 Març 2024

L’obra “En la orilla” i el grup Sidonie encapçalen la programació cultural de primavera a Ontinyent

Posted On Dimarts, 03 abril 2018 07:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat la seua programació cultural per als pròxims mesos d’abril, maig i juny que comptarà amb 4 concerts i 4 espectacles teatrals entre els quals destaca l’adaptació de la novel·la de Rafael Chirbes “En la orilla” i el concert dins de la gira del 20 aniversari del grup Sidonie.

La regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava que “una vegada més hem intentat configurar una programació variada i per a tot tipus de públic”.

D’aquesta manera la programació trimestral començarà el pròxim dissabte dia 6 amb la presentació del nou disc d’Andreu Valor. A partir de les 22:30 hores el Teatre Echegaray acollirà aquest concert en el qual el cantautor presentarà quinze noves cançons. El 15 d’abril, a les 18:00, continuarà a la Sala Gomis el cicle de teatre familiar encetat pel consistori amb la representació de “Moby Dick”. A continuació, el dia 21, arribarà un dels plats forts de la programació al Teatre Echegaray, l’obra “En la orilla” interpretada per reconeguts actors com Marcial Álvarez (El Comisario), Sonia Almarcha (Vis a Vis) o Adolfo Fernández (Águila Roja), entre altres. Els dies 25 i 26 el teatre i la música s’uneixen amb l’espectacle “La vuelta al mundo en 80 melodías”, del que gaudiran escolars dels centres educatius d’Ontinyent a través de sessions concertades. Per finalitzar el mes d’abril,  el dia 28, a les 22:30, serà el torn del grup Sidonie, una de les formacions referents dins del panorama musical espanyol i que arriba al teatre d’Ontinyent per a repassar els seus 20 anys de trajectòria.

La programació es reprendrà el 25 de maig amb l’espectacle “Diaspora” de Mara Aranda, on el públic es delectarà amb un recorregut musical per València, el Marroc o Turquia, entre altres. Serà a la Sala Gomis a partir de les 22:30 hores. L’endemà, 26 de maig, es celebrarà a les 19:00, també a la Sala Gomis, l’XI Festival de Cors “Ciutat d’Ontinyent”. Per finalitzar la previsió trimestral, d’una banda el dia 1 de juny el Teatre Echegaray acollirà a les 22:00 hores l’obra “Miguel de Molina al desnudo”, amb la interpretació de Ángel Ruiz, guanyador per aquesta peça del Premi Max 2017 al Millor Actor Protagonista. D’altra banda, la programació es tancarà amb l’espectacle de cloenda del Circuit Café Teatre “Ontinyent Ociversitari”, que portarà a l’humorista Luis Piedrahita. Serà el 14 de juny a les 19:00 hores al Teatre Echegaray.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, declarava que “des del Govern d’Ontinyent continuem apostant per una programació forta, estable i de qualitat. Animem a tota la ciutadania i veïnat de la comarca a gaudir d’aquesta i esperem continuar amb la gran acceptació de públic que anem tenint en els últims mesos” concloïa el regidor. Cal recordar que a tota l’oferta cultural municipal s’ha de sumar també l’agenda de programació de les diferents associacions i entitats locals que inclou festivals i concerts de música, teatre o dansa, entre altres.

Llegir 829 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM