Dimecres, 17 abril 2024

Ontinyent tria representants per al Consell Escolar Municipal

Posted On Dimecres, 21 Febrer 2018 16:04 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Representants de l’alumnat i de la direcció dels diferents centres educatius d’Ontinyent votaven ahir en l’antiga Sala de Plens els noms de qui serà la seua representació durant els pròxims 4 anys al Consell Escolar Municipal.

Aquest Consell és un òrgan de caràcter consultiu i de participació democràtica en la programació i control de l’ensenyament de nivell no universitari per part de la comunitat local.

A l’acte, que ha estat presidit pel regidor d’Educació, Óscar Borrell i la tècnica municipal d’Educació, Emília Tortosa, s’han triat els noms de l’alumnat (2 de centres públics i 2 de centres concertats) i dels 6 directors i directores (4 de centres públics i 2 de centres concertats) que formaran part del nou Consell Escolar Municipal. A aquests s’afegiran en les pròximes setmanes 9 representants del professorat, 5 de les associacions de pares i mares, 2 representants d’organitzacions sindicals generals, un Inspector, un representant de les associacions de veïnals, el regidor d’Educació, Óscar Borrell, i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presidirà el Consell.

Óscar Borrell declarava “que els xiquets i les xiquetes s’involucren i formen part del Consell, on la participació democràtica és el pilar bàsic, és molt necessari, ja que ells i elles són part imprescindible del sistema educatiu i tenen en aquest òrgan un espai on els escolten”, explicava. Una vegada estiga format el Consell Escolar Municipal, la nova composició serà presentada al Plenari, qui deurà aprovar-ho.

Llegir 923 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM