Imprimir aquesta pàgina

Mª Josep Amigó: "Les penes sol·licitades per al Cas Alqueria em pareixen desproporcionades"

Posted On Dimecres, 31 Març 2021 16:34 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Mª Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València, explicava davant les càmeres de la televisió autonòmica la bona relació que manté l’Equip de Govern tant actual com quan estava Jorge Rodríguez com a president de la Diputació.

"Jo he compartit la vicepresidència amb Jorge Rodríguez i amb Toni Gaspar; la veritat és que en els dos he tingut molt bona sintonia".


Durant l’entrevista en À punt, la vicepresidenta també parlava de l’anunci del tancament de Divalterra per part de l’actual president de la Diputació, Toni Gaspar. Amigó ha exposat que en 2015, durant  l’etapa de Jorge Rodríguez com a President de la Diputació de València, es va posar damunt la taula la possibilitat de tancar Divalterra (antiga Imelsa). En el seu moment "es va tindre en compte les tasques que es feien des de Divalterra i el treball dels brigadistes que és absolutament imprescindible. Vam intentar que allò duguera un altre aire i intentar borrar la imatge que tenia Imelsa", vinculada al Cas Taula.


Finalment, Amigó ha estat ha valorat la confirmació de l’obertura de juí oral del Cas Alqueria. La vicepresidenta ha remarcat que  que "fins que no hi haja una sentència condemnatòria, cal respectar la presumpció d'innocència tant de Jorge Rodríguez com de la resta de persones que estan en el cas Alqueria". Amigó, advocada de professió, expressava que "les penes que s’han demanat em pareixen desproporcionades" i esperava que la justícia fera el seu camí i insistia que fins que no hi haja una sentència no es pot fer altra valoració que de l’escrit d’acusació "que, per a mi, en la petició de penes és desproporcionada".


Estes paraules que se sumen a les que el president de la institució, Toni Gaspar va fer al mateix mitjà. Gaspar es va mostrar contundent al afirmar que en el Cas Alqueria s’ha violat la presumpció d’innocència.

Gaspar va defensar que "en aquest país tota persona és innocent fins que un jutge dicte el contrari" i criticava que "en aquest país alguns van decidir violar la presumpció d’innocència. Fins i tot en algun moment, el meu propi partit", en referència al PSOE.

Llegir 263 vegades
Redacción

L'últim de Redacción