Imprimir aquesta pàgina

Prop de 200 estudiants d’Ontinyent es beneficiaran de les ajudes al transport de l’Ajuntament

Posted On Dimarts, 04 Agost 2020 14:15 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

182 d’estudiants es beneficiaran de les ajudes al transport que l'Ajuntament d'Ontinyent ha posat en marxa. Així, el 100% de l’alumnat que ha sol·licitat estes ajudes i complia els requisits descrits a les bases obtindrà una ajuda de 100 euros.

 

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que "estes ajudes són molt importants perquè suposen un ajuda per a molts joves d’Ontinyent. Aquest any ho són molt més perquè no volíem que la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19 afectara al nostre jovent. Són el futur i, per tant, treballem perquè tinguen totes les possibilitats per formar-se i no deixen d’estudiar per falta de recursos", remarcava.

Per beneficiar-se de les ajudes els sol·licitants havien d’acreditar que estan matriculats durant el curs escolar en almenys el 50% del curs lectiu en qualsevol ensenyament universitari fóra d'Ontinyent, així com estar empadronats a Ontinyent amb una antiguitat mínima de 24 mesos; i ser menors de 30 anys. Les ajudes s’han adjudicat en règim de concurrència competitiva.

Llegir 492 vegades
Redacción

L'últim de Redacción