Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent posa un autobús més per anar a la platja de Gandia aquest diumenge per l'elevada demanda.

Posted On Dimarts, 13 Agost 2019 08:44 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha disposat per a aquest diumenge 18 d'agost un segon bus extraordinari per desplaçar-se a la platja de Gandia després que les places per al primer estiguen ja cobertes.

El viatge per persona i dia té un preu simbòlic de 5 euros, incloent els viatges d'anada i tornada, podent adquirir-se ja els tiquets a la Casa de Cultura.

La regidora de Transport, Imma Ibàñez, destacava la bona acollida d'aquest projecte que “durant els dos primers diumenges ha desplaçat a més d'un centenar d'ontinyentins i ontinyentines” i que “davant l'alta demanda ha hagut d'ampliar la seua previsió inicial d'un autobús per a aquest diumenge”. Cal recordar que “els diumenges a la platja” és una iniciativa que naix per facilitar el transport a la ciutadania que no té possibilitat, comoditat o independència per a fer-ho.

“Els diumenges a la Platja” també inclou el desplaçament d'un bus amb eixida des de Gandia per acudir a l'entrada de Moros i Cristians ontinyentina del proper divendres 23 d'agost. A banda d'aquest diumenge 18 d’agost, per a l'1 de setembre, també està prevista l'eixida d'un autobús des d'Ontinyent cap a la platja de Gandia.

Llegir 1396 vegades
Redacción

L'últim de Redacción