Imprimir aquesta pàgina

La IV “Cursa de la Dona” d’Ontinyent ompli de festa esportiva i reivindicació els carrers de la ciutat

Posted On Dilluns, 14 Març 2022 21:28 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La IV “Cursa de la Dona” d’Ontinyent omplia aquest diumenge la ciutat de festa esportiva i reivindicativa del paper de les dones en la societat.

La prova, organitzada per l’equip "Planifica y Evoluciona. Dulce Bebé" amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent, recaptava més de 1300 euros a benefici del l’associació AFAO de familiars de persones malaltes d’Alzheimer i altres demències, un euro per cada dona participant. La IV “Cursa de la Dona” d’Ontinyent omplia aquest diumenge la ciutat de festa esportiva i reivindicativa del paper de les dones en la societat. La prova, organitzada per l’equip "Planifica y Evoluciona. Dulce Bebé" amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent, recaptava més de 1300 euros a benefici del l’associació AFAO de familiars de persones malaltes d’Alzheimer i altres demències, un euro per cada dona participant. 
L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, que acudia a la prova acompanyat pel diputat comarcal Joan Sanchis i un nombrós grup de regidores i regidors entre els que es trobaven la la 1ª tinent d’Alcalde i regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix i el regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava “el caràcter especialment emotiu” d’esta edició de la prova després de la interrupció de la mateixa l’any anterior degut a la pandèmia. 
En la vessant esportiva s'imposava l'atleta Miriam Gregori, qui va emprar un temps de 20 minuts i 49 segons per completar un recorregut de 5’5 kms que les participants podien fer corrent o caminant. La cursa estava acompanyada de punts d'animació, música en directe, avituallament i regals per a les participants.

Llegir 125 vegades
Redacción

L'últim de Redacción