L’equip junior del Martínez Valls Bàsquet, imparable e invicte

Posted On Dimecres, 10 Novembre 2021 19:27 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’equip junior masculí del Club Martínez Valls Bàsquet està imparable. Desprès de quedar subcampió en Lliga Valenciana, en la pretemporada, el conjunt ontinyentí és líder a la classificació en guanyar els quatre partits disputats fins ara.

En l’última jornada, l’equip junior viatjava fins a Dénia. Va ser un partit en una pista complicada i contra un rival molt intens. Al primer quart el Dénia Bàsquet no va deixar entrar en partit als del Martínez Valls i no va ser fins al segon període quan els d’Ontinyent van despertar, aplegant al descans amb onze punts d’avantatge. La segona part, els juniors van controlar el partit i tots els jugadors van sumar tant en atac com en defensa, finalitzant l’encontre amb un resultat favorable de 79-90. “Les sensacions que tenim són molt bones i estem jugant com l’equip que volem ser”, declaren els entrenadors del junior, Sergio Álvarez i Tono Amador.

Amb aquesta victòria, l’equip no només és líder a la classificació de la competició, sinó que a més ho fa invicte i sent el conjunt que més ha anotat al marcador.

El pròxim encontre per al junior masculí del Club Martínez Valls Bàsquet serà aquest dissabte, a les 17.00 hores, al poliesportiu municipal, quan s’enfrontaran al Picken Claret Azul.