Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent presenta oficialment el seu equip de pilota a la Copa Diputació de València

Posted On Dijous, 09 Setembre 2021 15:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els joves Iván Esparza i Seve Martínez eren presentats oficialment aquest dijous davant els mitjans de comunicació com a integrants de l’equip d’Ontinyent a la Copa Diputació de València–Caixa Popular de Pilota Valenciana, la segona competició autonòmica més important de pilota per equips, patrocinat per l’Ajuntament de la ciutat.

 


L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, animava als pilotaris a representar amb èxit a la ciutat en la nova temporada, continuant la línia iniciada amb el seu debut en la primera jornada a la qual es van imposar a l’equip d’Oliva. A l’acte també acudia el Vicepresident de Funpival (Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana), Pepe Soriano, qui felicitava l’Ajuntament d’Ontinyent pel seu suport a la pràctica i difusió de l’esport autòcton a la ciutat, una implicació que des de la Fundació es veu “amb molt  optimisme i satisfacció”.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, qualificava “d’orgull” que la ciutat tinga per segon any un equip propi a la competició, posant de relleu la importància del conveni signat amb la Fundació de Pilota Valenciana per al foment d’aquest esport. En paraules de Borrell, “tenir equip i acollir partides d’esta i altres competicions de primer nivell suposa una fita i d’oferir referents a la creixent afició que existeix per aquest esport”, manifestava. El regidor recordava l’important aposta realitzada als últims anys per la millora de les instal·lacions del trinquet municipal, amb la reforma del sostre i les millores executades a les muralles o la pintura.

Tant el pilotari local Iván Esparza com el seu company Seve Martínez agraïen l’oportunitat de representar a l’equip d’Ontinyent en una competició “on tractarem dur a la ciutat al lloc més alt possible, lluitant per poder oferir a l’afició el triomf final, que és l’objectiu al que aspirem”, manifestaven.

Llegir 103 vegades
Redacción

L'últim de Redacción