Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent aposta per la seguretat en l’esport amb activitats de xicotet format per a l’estiu

Posted On Dimecres, 14 Juliol 2021 14:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Davant la situació encara complexa amb la pandèmia de la Covid-19, Ontinyent aposta aquest estiu per fomentar la pràctica esportiva de forma segura amb activitats de xicotet format amb les quals col·labora l’Ajuntament.

 

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que  “si bé el Consell Municipal d’Esports ha decidit no celebrar enguany el multitudinari esdeveniment de les 24 hores esportives per evidents raons de seguretat, la ciutat va a acollir diverses activitats esportives de xicotet format durant esta segona quinzena de juliol. La pràctica esportiva és important i l’estiu és un moment ideal per a activitats com aquestes, que es duran a terme sempre complint amb la normativa anticovid determinada per les autoritats sanitàries”, assenyalava.

Així, aquest dissabte 17 de juliol el Parc de pere IV acollirà un torneig nocturn de bàsquet 3x3, al marc de les activitats de la lliga “Ontibàsket” que impulsa el Club Martínez Valls Bàsquet amb el suport de l’Ajuntament. El Torneig Nocturn Ontibasket 3x3 es desenvoluparà entre les 19:00 i les 23:00 hores al Parc de Pere IV del barri de Sant Rafel, amb animació de “deejay” i premis en metàlic per als tres millors equips. A més a més, el torneig s’ha registrat com a « esdeveniment FIBA », el que permet als participants puntuar en el rànking de 3x3 de la Federació Internacional de Bàsket.

Dissabte 24 de juliol, de 10 a 11 hores, la piscina d’estiu acollirà una activitat d’aquafitness anomenada “pool party”. Es tracta d'una activitat guiada, organitzada per la Mancomunitat de Municipis comarcal i que compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Ontinyent i la participació de l’Escola Masters d’Ontinyent. Està dirigida a tots els públics i combina l'activitat física, la música i la diversió amb un bany en la piscina. La participació és totalment gratuïta i es requereix inscripció prèvia mitjançant un formulari en línia fins a dos dies abans de la sessió, podent ampliar-se la informació a la web de la Mancomunitat.

Finalment, també dissabte 24 de juliol, tindrà lloc un torneig de volei 6x6 mixt de categoria sènior, organitzat pel VAO (Voleibol Amateur d’Ontinyent) amb el suport de l’Ajuntament. El torneig es desenvoluparà al llarg d’esta jornada a les pistes del pavelló gran del Poliesportiu Municipal, podent participar fins a 15 equips que estaran compostos per un mínim 6 persones i un màxim de 8, de les quals haurà d’haver en pista almenys dos xics o dues xiques simultàniament. La informació es pot ampliar a les xarxes socials del VAO o al telèfon 601904105, podent apuntar-se equips fins al 19 de juliol.

Llegir 386 vegades
Redacción

L'últim de Redacción