Imprimir aquesta pàgina

Hector Tolsà i Paco Martí participen al classificatori per als campionats europeus de trialtó

Posted On Dimecres, 16 Juny 2021 14:36 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana, els esportistes del Club Triatló Ontinyent Héctor Tolsà i Paco Martí han viatjat al municipi biscaí de Portugalete, acompanyats de Joan Blasco, director tècnic del club, per a buscar la classificació a les competicions europees de Triatló.

 

Pel que fa a la prova en categoria Youth Masculina, cursa on competien cadets i infantils, la cursa va constar d’un triatló en distància supersprint. L’ontinyentí Héctor Tolsà, qui va prendre l’eixida amb esportistes d’una categoria superior a la seua, va aconseguir completar els 300 metres de natació, 6’55 quilòmetres de ciclisme i 1.600 metres de carrera a peu en 22 minuts, un temps amb el qual ha aconseguit la segona posició i que podria fer efectiva la classificació al Campionat d’Europa Youth que se celebrarà, pròximament, a la ciutat turca Alanya, ja que d'acord amb els criteris de la Federació Espanyola de Triatló la classificació directa és per al guanyador de la prova.

Per la seua part, Paco Martí va participar en categoria Júnior amb una distància que sumava 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu. Amb un temps d’una hora, cinc minuts i 24 segons, Martí va finalitzar la seua competició en 31a posició.

Llegir 256 vegades
Redacción

L'últim de Redacción