Dimecres, 08 Mai 2024

El reasfaltat de l’accés a Ontinyent per la CV-650 obliga a desviar el trànsit pel Pont de Sant Vicent.

Posted On Divendres, 03 Novembre 2017 15:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El trànsit d’entrada a Ontinyent per la carretera CV-650, la coneguda com a “carretera de València”, es desviarà des del proper dilluns pel Pont de Sant Vicent. En concret, i amb motiu de les millores en l’accés a la ciutat que l’Ajuntament executarà amb ajuda de la Diputació de València, es procedirà al tall d’un dels sentits de circulació, el d’entrada a la població.

Aquest trànsit d’entrada es desviarà pel Pont de Sant Vicent fins al carrer Flassades, mantenint-se el sentit de circulació d’eixida del municipi des de la gasolinera de El Salvador cap a la rotonda d’accés al Pont de Sant Vicent. 

La regidora de Seguretat, Tudi Guillem, explicava que dispositiu de regulació del trànsit comptarà amb la presència d’agents de la Policia Local a les hores punta, “ja que és una important via d’accés a la ciutat, raó per la qual hem de prestar una atenció especial i demanar comprensió i paciència amb unes molèsties inevitables i necessàries per poder condicionar esta carretera”. Guillem recordava que els vehicles procedents de l’autovia A-7 també poden accedir a la ciutat per l’entrada sud, que comunica amb la carretera CV-81 a través de la rotonda del parc de bombers. 

Llegir 3759 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM