Dilluns, 06 Mai 2024

l’Ajuntament ultima els preparatius per a la festivitat de Tots Sants al cementeri d’Ontinyent.

Posted On Divendres, 27 Octubre 2017 14:39 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els regidors de Cementeri i Serveis Municipals d’Ontinyent, Mercedes Pastor i Manuel Cuesta, han presentat les millores que venen realitzant-se als últims mesos al Cementeri Municipal, així com els preparatius per a la festivitat de Tots Sants. 

D’aquesta manera, amb el objectiu de millorar i dignificar aquest espai, a l’adquisició d’escales de seguretat i el vehicle portafèretres que es va presentar el passat juny es suma la col·locació de plaques per enumerar els nínxols i la millora de la imatge dels pavellons amb una nova capa de pintura. A més, les obres de dignificació del pati 3 estan a punt de finalitzar, dotant al Cementeri de 640 nínxols i 166 columbaris, una actuació que suposa una inversió de 350.000 euros.  

Mercedes Pastor explicava que totes aquestes actuacions responen a un treball conjunt, amb la regidoria de Serveis Municipals, “per millorar un espai que forma part d’Ontinyent”. Pastor destacava també la millora en les instal·lacions que ha suposat incloure la neteja d’aquesta dins de la contracta que s’encarrega dels edificis públics de l’Ajuntament.  

Per la seua part, des de la regidoria d’Obres i Serveis Municipals, Manuel Cuesta, incidia en que “quan hi ha col·laboració les coses es fan millor, estem treballant junts en benefici dels ciutadans, apostant per recuperar un cementeri que es trobava prou abandonat abans de l’arribada de Jorge Rodríguez a l’alcaldia”, assenyalava. 

Per altra banda es recordava que s’ha disposat l’habitual servei gratuït d'autobusos amb motiu de la festivitat de Tots Sants, que circularan en servei especial els dies 30 i 31 d'octubre, i 1 i 2 de novembre amb parada a Fonti-Tour, Rovira, Dos de Maig (tres parades), Coronació i Sant Remo; i que a través de la web municipal es pot accedir al servei online de localitzador de nínxols, a la url http://www.ontinyent.es/va/page/cementeri  

Llegir 3554 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM