Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent organitza una jornada d’activitats intergeneracionals gratuïtes al Carrer Major

Posted On Dimarts, 17 abril 2018 15:54 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través del àrea de Política per a les Persones, ha organitzat per al proper dissabte 21 d’abril la jornada “Vine al Carrer Major”, un seguit d’activitats intergeneracionals gratuïtes incloses a la programació de “Majors Actius” que es repartiran al llarg dels carrers Gomis i Maians durant tot el dia.

La regidora del àrea, Sayo Gandia, explicava que “es tracta d’aprofitar l’arribada de la primavera per anar intensificant les activitats de carrer, i en aquest sentit pensem que el Carrer Major és ideal per dur a terme una jornada on grans i menuts puguen interactuar i gaudir de jocs i activitats, i al mateix temps recolzar el comerç de proximitat amb activitats de dinamització comercial”, assenyalava.

Així, al llarg de tot el dia, s’exposarà una mostra d’art i creativitat a través de jocs artesanals amb les col·leccions de jocs “xics del xurrac” i “monstres de colors” al llarg de més de 300 metres linials de creacions artístiques amb les quals totes i tots podran interactuar per tot el carrer. A la zona de la placeta de Sant Francesc hi haurà un conta contes a les 12:30 amb Fran Pintadera i les seues “Histories per a partir-se la caixa”; i a les 18:30 i 19:30 teatre infantil amb “Sopa de pedres” a càrrec del Ball de Sant Vito.

Les botigues oferiran promocions i mostres de productes per dinamitzar i donar visibilitat als establiments comercials. A més a més, les associacions Comerç IN i SOC se sumen a la jornada, amb el lliurament de guardons de la campanya “A prop de casa” a les 17 :30 hores al cas de SOC, i amb un taller de jocs amb l’ontrivial a les 18:00 al carrer Gomis, al cas de Comerç IN. A més a més, es disposarà un punt d’informació del programa “Majors Actius” on es podrà sol·licitar el carnet identificatiu del programa a través del qual es podrà gaudir de promocions comercials, culturals o de viatges. Sayo Gandia animava a majors i menuts “a eixir al carrer a jugar junts i gaudir d’una jornada plena d’atractius que omplirà de vida i activitat el nostre Carrer Major”, concloïa. 

Llegir 1337 vegades
Redacción

L'últim de Redacción