Divendres, 10 Mai 2024

El mag Yunke impressiona 3000 espectadors en un espectacular inici del Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent.

Posted On Dimarts, 26 Desembre 2017 16:21 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Al voltant de 3000 persones acudiren el passat dissabte a l’inici del VI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, la proposta d’animació lúdic-cultural de l’Ajuntament ontinyentí inclosa en la campanya de Nadal “Ontinyent Il·lusiona”.

El televisiu showman, col·laborador habitual del programa “El Hormiguero” d’Antena 3 i subcampió en el Campionat Mundial de Magia de Lisboa, va protagonitzar un sorprenent joc d’escapisme. El número, executat amb caixes gegants, una tirolina o un camió amb pinça hidràulica, entre altres elements, va requerir que l’acte inaugural, que tradicionalment s’havia fet a la Plaça Major, es traslladara al pàrking de l’antiga fàbrica de Paduana, on va acudir públic de totes les edats d’Ontinyent i la comarca. 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que el Festival de Circ i Teatre “és una proposta plenament consolidada que enguany no podia arrancar millor, amb un espectacle amb el que la ciutat ha tornat a ser pol d’atracció d’un públic de totes les edats”. En aquest sentit, la regidora de Política per a les Persones i coordinadora del Festival, Sayo Gandia, posava de relleu que “comptar amb Yunke ha servit per atraure no sols al públic familiar i infantil, sinó també al juvenil, com demostren els centenars de joves que s’han quedat per a fer-se fotos amb el mag, que ha estat molt amable i els ha atès durant l’hora i mitja posterior a l’espectacle”, assenyalava. 

Prèviament, el mateix dissabte dia 23, tenia lloc també un xicotet avanç al passeig Benarrai especialment pensat per als menuts de 0 a 8 anys: “Petit circ”, amb un espai d’experimentació de més de 200 m2 de diferents ambients de joc lliure, i un espectacle davant del domo de Benarrai per a totes les edats, “Clown en família” que barrejava humor, fantasia i joc. La programació del festival, que inclou 11 espectacles en 8 escenaris urbans fins al proper 3 de gener, es reprèn aquest dimarts 26 de desembre a la Plaça de la Coronació, al barri del Llombo, amb “Imaginarium Circo” i els seus personatges plens de color i fantasia a partir de les 18:00 hores. 

Posteriorment, dimecres 27 el festival arriba al Poble nou, a la plaça de Sant Domingo amb una proposta diferent: Un “Teatre de Funàmbuls” amb una carpa amb capacitat per a només 120 persones però que comptarà amb múltiples sessions, a les 11:00, 12:30, 17:30 i 19:00 hores. També aquest dimecres, en horari de matí (11:00 hores) i vesprada (17:30 hores) es comptarà amb una “Ludoteca Malabar” a la mateixa Plaça de Sant Domingo. En tots els casos l’assistència als espectacles és totalment gratuïta. 

Llegir 3872 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM