Dissabte, 11 Mai 2024

Ontinyent acompanyarà l’encesa de l’arbre de Nadal amb tallers infantils i un concert de nadalenques.

Posted On Dijous, 07 Desembre 2017 15:33 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent encendrà aquest dissabte les llums del tradicional arbre de Nadal que corona la plaça de la Concepció en una vesprada plena d’activitats per a gaudir amb la família.

Al marc de la campanya nadalenca “Ontinyent Il·lusiona” organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats i associacions, les activitats començaran a les 18:00 hores en el Carrer Major amb un grapat d’activitats per als xiquets i xiquetes. 

A continuació, ja a la plaça de la Concepció, el grup La Colla oferirà un concert de nadalenques, que donarà pas a l’encesa de l’arbre de Nadal a les 19:30 hores. Com ja es fa des d’uns anys l’arbre de Nadal està fet aprofitant branques de la poda d’arbres municipals per a crear un arbre d’onze metres amb fulles autèntiques, però sense haver de tallar-ne cap exemplar per a aquest fi. A més, les lluminàries d’aquest seran de baix consum.

La VI edició d’”Ontinyent Il·lusiona” continuarà els pròxims dissabte 16 i diumenge 17 de desembre amb una animació musical a càrrec de l’Agrupació Musical d’Ontinyent que recorrerà el barri de Sant Rafel i els carrers de Martínez Valls, Daniel Gil, Parc Mestre Ferrero i Carrer Major. 

Llegir 2946 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM