Dilluns, 13 Mai 2024

Jorge Rodríguez fa una crida “a treballar units per damunt de colors polítics” per fer front als reptes de futur de La Vall d’Albaida.

Posted On Dimarts, 28 Novembre 2017 15:59 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, feia ahir una crida “a treballar units per damunt de colors polítics” per fer front als reptes de futur de La Vall d’Albaida.

Així ho manifestava a l’acte del XXX Aniversari de la Mancomunitat de Municipis de la comarca, celebrat a la seu de l’entitat a Ontinyent, i on es comptava amb la presència de la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo; els  Directors Generals d’Habitatge i Administracions Públiques, Rebeca Torró i Toni Such; el diputat provincial Voro Femenia; càrrecs i ex-carrecs de l’ens comarcal encapçalat pel seu President, Vicent Gomar, així com alcaldes i regidors dels 34 municipis valldalbaidins. 

A la seua intervenció, Jorge Rodríguez destacava el paper de la Mancomunitat “com a institució per a prestar serveis mancomunats, però sobretot com a instrument de cohesió i vertebració comarcal”, posant de relleu que  “en estos 30 anys la Mancomunitat ha fet possible arribar la cultura i l’esport a tota la comarca, promoure el turisme des d’una vessant conjunta, prestar serveis com el de la canera, treballar en prevenció comunitària o ser model d’insercio sociolaboral amb el programa Trèvol”. 

Rodríguez també feia referència “a les dificultats i problemes als quals ve enfrontant-se la Mancomunitat, davant els quals Ontinyent no va a donar-li l’esquena. Perquè Ontinyent creu fermament en La Vall d’Albaida, és fonamental per volum demogràfic, econòmic i polític, i volem que eixa capitalitat amable de la que parlem siga per fi una realitat, perquè sabem que serà positiva per a totes i tots”. 

El també President de la Diputació de València destacava també “l’esperançador present” de la Mancomunitat, “un present on La Vall d’Albaida té força a les institucions, i on la Diputació de València no xoca amb les mancomunitats, sinó que els injecta diners, com els 2’7 milions d’euros del Pla de Competitivitat Turística posat en marxa junt a la Generalitat Valenciana. Un present on les obres dels diversos plans arriben a tots els municipis sense importar color polític, on es dota de més autonomia als municipis, i on es fan esforços per atendre demandes justes, com la dotació de vehicles adaptats a la Fundació Trèvol, que depèn de la Mancomunitat, o a la Fundació ADIEM”. 

Una esperança que, continuava, “obri les portes a un futur il·lusionant, on per fi les administracions a València tenen clar que figures associatives municipals com la nostra Mancomunitat suposen un reforç necessari per millorar els serveis públics i la qualitat de vida de les persones que volen viure en localitats menudes”, concloïa. 

Llegir 2940 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM