Diumenge, 12 Mai 2024

Ontinyent quadruplica la quantitat de subvencions de l’IBI a famílies amb pocs ingressos.

Posted On Dilluns, 06 Novembre 2017 17:03 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha quadruplicat en dos anys la concessió de subvencions a l’Impost de Bens Immobles de la vivenda habitual que atorga  a unitats familiars del municipi, i que poden arribar a cobrir fins al 90% de l’impost.

En total, es va  passar de 16 famílies beneficiàries en 2015 a 44 en 2016, i ara a 66 en 2017, un extrem que ha estat possible gràcies a l’ampliació del límit màxim d’ingressos en la corresponent ordenança municipal. 

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que “si be 2015 sols es podia optar a estes subvencions comptant amb ingressos de fins a 645 euros al mes, la voluntat del Govern d’Ontinyent d’ajudar a la major quantitat possible de famílies en situació de necessitat ens va fer ampliar esta quantitat fins a 801’ 76 euros mensuals, el que ens està permetent ampliar notablement la xifra de beneficiaris. La de les bonificacions i subvencions de l’IBI és una línia en la que hem estat treballant des del primer moment amb l’objectiu de beneficiar a les màximes persones, i que aquestes siguen realment les que ho necessiten”, assenyalava. 

Les ajudes són de fins al 90% de l’IBI amb un màxim de 216 euros per als nuclis familiars amb ingressos mensuals de 0 a 534’51 euros; i de fins al 60% de l’impost amb un màxim de 144 euros per als que tinguen ingressos d’entre 534’51 i 801’76 euros. 

Joan Sanchis afegia que les diferents ajudes que es posen en marxa des del consistori “donen continuïtat a l’aposta que ve fent el Govern d’Ontinyent perquè ningú es quede pel camí. Una aposta que es possible gràcies a la gestió prudent i rigorosa dels últims anys, que ens permet també ampliar les mesures per atendre necessitats socials”, manifestava. 

Llegir 3080 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM