Imprimir aquesta pàgina

El CLJO entrega els premis del seté concurs d'escriptura crítica juvenil

Posted On Dimecres, 22 Juliol 2020 11:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El passat dimecres 22 de juliol va tindre lloc en la seu del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, l’entrega de premis del seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil que organitza aquesta entitat.

Aquesta entrega de premis va estar marcada per les mesures sanitàries marcades per les diferents autoritats sanitàries, per tal de complir la normativa vigent i frenar l’expansió de la Covid-19.

En aquesta setena edició el jovent havia de reflexionar, en la primera categoria al voltant de l’estat del planeta l’any 2050. Pel que fa a la segona categoria, la crítica girava al voltant de la situació actual de l’educació del mateix jovent i finalment, la tercera categoria havia de realitzar una reflexió i una crítica de l’objectivitat dels nostres mitjans de comunicació. 

 Les guanyadores d’aquest concurs han estat, Mariola Revert, estudiant de l’IES l’Estació, en la primera categoria. La segona categoria, aquest any  ha quedat deserta. I en la tercera categoria el premi ha recaigut en Clara Ferre, estudiant de Filologia Catalana a La Universitat de València – UV. Enguany l’assemblea del CLJO ha decidit atorgar un accèssit a Mireia Cabanes, estudiant de la Universitat de Birmingham.

Finalitza així el seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil, el qual s’ha enfrontat a canvis importants com el canvi de data, i l’afrontament de la pandèmia sanitària ocasionada per la COVID-19. En aquest sentit, des de l’assemblea del CLJO volem agrair a totes i tots els participants la seua participació, així com als centres educatius que han animat als i les seues alumnes en aquests complicats mesos. Així com la més sincera enhorabona a Mariola, Clara i Mireia

Llegir 432 vegades
Redacción

L'últim de Redacción