Imprimir aquesta pàgina

Jorge Rodríguez posa en valor les millores executades a l’Ermita de Sant Esteve i el seu entorn

Posted On Dimarts, 09 Juliol 2019 14:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“Sant Esteve és molt més que un símbol de la tradició local d’Ontinyent. És un lloc de retrobament de la ciutadania i l’Ajuntament seguirà apostant per tenir cura d’aquest espai, tal com hem vingut fent als últims anys”.

Així ho manifestava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui participava aquest diumenge a la tradicional Romeria a l’Ermita que organitza l’Associació de Llumeners de Sant Esteve d’Ontinyent, i que reunia desenes de persones.

El primer edil, que acudia acompanyat pels regidors Paula Soler i José Rafael Sanchis, repassava algunes de les accions en les que s’ha treballat des de l’Ajuntament a l’Ermita i el seu entorn als últims anys, comptant amb ajuda de la Diputació de València en alguns casos. Entre estes accions estan la col·locació de noves baranes, la instal·lació de sillars senyalítics o les accions de millora de l’accessibilitat amb un sistema de rampes, a més de tasques de desbrossament del camí que porta a l’Ermita. Jorge Rodríguez se sumava a les diverses activitats organitzades per l’associació, com ara un esmorzar al que compartia taula amb el President de l’entitat, José Vicente García, o fins i tot participant activament al joc de cucanyes. La matinal festiva comptava també amb les actuacions del cantaor Pep Gimeno “Botifarra” i el Grup de Danses d’Ontinyent.

Llegir 807 vegades Darrera modificació el Dimarts, 09 Juliol 2019 14:22
Redacción

L'últim de Redacción