Divendres, 29 Març 2024

Matilde Francés recorda a la ciutadania la importància de la vacuna contra la grip.

Posted On Dimarts, 24 Octubre 2017 15:46 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Matilde Francés, ha recordat a la ciutadania la importància de vacunar-se per a evitar el virus de la grip estacional.

Aquesta malaltia respiratòria aguda, que es caracteritza pel seu alt grau de contagi, afecta fonamentalment a xiquets i xiquetes, ancians i persones amb patologies cròniques.  Per això, com en anys anteriors, la campanya de vacunació, que començava ahir, va adreçada a totes les persones majors de 60 anys, als xiquets/etes (de més de 6 mesos) i persones adultes amb malalties cròniques, a les dones embarassades i al personal sanitari. 

Francés, recordava que “la vacunació anual és la mesura més efectiva per a evitar aquest malestar i és necessari vacunar-se tots els anys perquè els ceps que componen aquesta canvien d’una temporada a una altra”. A pesar que el quadre gripal generalment és benigne i no sols durar més de 5 dies, l’objectiu principal d’aquesta campanya de vacunació és protegir als grups de risc en els quals la malaltia és potencialment greu per les seues complicacions. 

Llegir 5209 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM