Dissabte, 27 abril 2024

Ajuntament d’Ontinyent i “Relevo Paralímpico” impulsen l'esport per a persones amb diversitat funcional.

Posted On Divendres, 20 Octubre 2017 14:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent oferirà dues jornades per a fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb diversitat funcional. Aquesta iniciativa està organitzada conjuntament pel projecte “Relevo Paralímpico”, de la Fundació Trinidad Alfonso i el Comitè Paralímpic Espanyol, i l'Ajuntament d'Ontinyent.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell amb el director de “Relevo Paralímpico” i medallista, Santiago Sanz, presentaven ahir davant els mitjans de comunicació la celebració de dos clínics esportius, un de tennis el 30 d'octubre i un altre d'atletisme el 23 de novembre. A la presentació també acudien representants de clubs locals de la ciutat. 

Óscar Borrell recordava que l’any ja se celebrava dos clínics de natació i tir amb arc i que “amb aquesta iniciativa es continua el camí començat, també amb la Escola de Pares i Mares, per a seguir treballant en la inclusió de les persones amb diversitat funcional en la societat”. 

El medallista paralímpic, Santiago Sanz incidia en la importància d'aquesta activitat perquè “tots i totes que se senten atrets per la practica esportiva puguen després associar-se a algun dels clubs locals, als quals des de Relevo Paralímpico se'ls podria donar suport si fora necessari”. A més, Sanz destacava el fet que Ontinyent es convertisca en un exemple per a estendre aquesta iniciativa a altres municipis. 

D'aquesta manera el dia 30 d'octubre a les 9:30 hores se celebrarà en el Club Tenis Poliesportiu amb Manolo Salvador un clínic de d’aquesta modalitat, i el 23 de novembre a les 16:30 hores tindrà lloc la jornada dedicada a conèixer les diferents vessants de l'atletisme en la nova pista del Poliesportiu Municipal. Totes les persones que estiguen interessades a participar podran informar-se a través d’un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., abans del 26 d'octubre per a l'activitat de tennis i fins al 20 de novembre en el cas de l'activitat d'atletisme, amb el Club Atletisme Ontinyent.

Llegir 4871 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM