Imprimir aquesta pàgina

CV 60 es cobra una nova víctima mortal

Posted On Dilluns, 21 Novembre 2022 20:44 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest dilluns al matí, al voltant de les 13.45 hores, la CV60 ha sumat una nova víctima mortal, en aquest cas, a l'altura Castelló de Rugat.

Segons fonts del CICU i de Bombers, hi ha hagut tres vehicles implicat: un camió, una furgoneta i un altre vehicle que transportava un grup electrogen. A conseqüència de l'accident, una persona ha mort i altres tres han resultat ferits i han sigut traslladant a l'hospital Francisco de Borja de Gandia. Una de les persones ha quedat atrapada i ha hagut de ser excarcerada pels bombers.
Segons detallen fonts de Bombers, han quedat atrapats els conductors del camió i la furgoneta, i en aquesta última ha quedat incrustat part del grup electrogen, la qual cosa ha dificultat els treballs d'excarceració. Finalment, els bombers han aconseguit extraure al conductor de la furgoneta, que ha sigut atés pels mitjans sanitaris i els del camió, que ha resultat la víctima mortal. Els treballs dels bombers han acabat prop de les 16.00 hores.
El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L'equip mèdic del SAMU no ha pogut fer res per salvar a un dels implicats i tan sols ha pogut confirmar la defunció d'un home de vint-i-set anys.
Dels ferits, segons el CICU, un home, de quaranta-tres anys, presentava ferida incisa en una cama. Un altre home, de trenta-set anys, contusions. El tercer, un home, de vint-i-tres anys, ferida incisa en un braç.
Es dona la circumstància que aquesta carretera que uneix la Vall d'Albaida i la Safor és un punt negre que acumula ja una important quantitat d'accidents mortals en l'última dècada.

Llegir 576 vegades
Redacción

L'últim de Redacción