Imprimir aquesta pàgina

Enllumenat millora la seguretat dels passos de vianants als barris del Llombo, Sant Rafel i Sant Josep.

Posted On Dijous, 09 Març 2023 16:24 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Regidoria d’Enllumenat ha anunciat una important intervenció per a millorar la seguretat als passos de vianants dels barris del Llombo, Sant Rafel i Sant Josep.

Amb el Pla de Passos Segurs, iniciat fa tres anys, s’ha buscat augmentar la visibilitat en els encreuaments i donar més seguretat.

En paraules del regidor d’Enllumenat Paco Penadés, “el Pla de Passos Segurs ha aconseguit que els conductors no tinguen problemes per a distingir als vianants que creuen, evitant les zones fosques, donant més seguretat als peatons i prevenint accidents”.

Esta intervenció ha sigut duta a terme pel personal del departament d’Enllumenat i ha consistit en la instal·lació de projectors LED d’entre 40 i 70 Watts en les columnes existents, a una altura d’entre 4 i 5 metres, segons les necessitats de cada encreuament. D’esta manera s’evita la interferència amb les rames dels arbres i no es generen les ombres que dificulten la visió dels conductors.

El regidor Paco Penadés destacava que “esta actuació serà una de les més ambicioses dins del Pla de Passos Segurs, ja que es reforçarà la il·luminació en un total de 28 passos de vianants i suposarà una inversió aproximada de 1.500€”.

Esta intervenció es portarà a terme en 3 barris d’Ontinyent. En el barri de El Llombo, s’intervindran les avingudes Torrefiel, Generalitat i El Llombo, així com en els carrers Jaume I, Padre Fernando Alcina i Monges Carmelites. També es reforçarà la il·luminació en l'avinguda Vicente Gironés i el carrer Antoni Conca al barri de Sant Rafel, i en l'avinguda Ramón y Cajal i el carrer Enric Valor al barri de Sant Josep.

El Regidor d’Enllumenat Paco Penadés aprofitava per a agrair “la col·laboració de totes aquelles persones que han contactat amb la regidoria mitjançant la direcció de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. durant estos anys. Gràcies a la ciutadania, hem pogut millorar el servici d’enllumenat públic d’Ontinyent”.

Llegir 354 vegades
Redacción

L'últim de Redacción