Imprimir aquesta pàgina

Jordi Vallés planteja al director de l’IVAJ l’augment de la inversió autonòmica en atenció especialitzada per al jovent

Posted On Dimecres, 22 Juny 2022 17:56 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jordi Vallés, plantejava esta setmana al director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, l’augment de la inversió de la Generalitat Valenciana en atenció especialitzada per al jovent als municipis valencians.

 

Vallés feia aquesta petició al marc de la trobada dels municipis valencians de les comarques centrals adherits a la “Xarxa Jove” que tenia lloc aquest dimarts a Xàtiva, amb la participació de regidors de joventut i tècnics. El regidor ontinyentí tenia paraules d’agraïment per a l’IVAJ “per la seua aposta per ajudar als municipis amb personal tècnic”, però remarcant també “la necessitat de més inversió en personal especialista, com ara psicòlegs o sexòlegs, donat que la joventut es l'etapa mes transversal i important en la formació de les persones i la societat del futur”.

Jordi Vallés també tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament de Xàtiva i la regidora Lena Baraza per l’acollida als municipis participants en la trobada.

Llegir 262 vegades
Redacción

L'últim de Redacción