Imprimir aquesta pàgina

L’Oficina Xaloc d’Ontinyent informa sobre la convocatòria d’ajudes europees a la rehabilitació d’immobles

Posted On Divendres, 20 Mai 2022 18:41 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Oficina Xaloc d’Ontinyent, ubicada al nº19 de l’edifici CREC del Carrer Maians, informa a la ciutadania sobre la nova convocatòria d’ajudes europees “Next generation” a la rehabilitació immobles.

L’Ajuntament d’Ontinyent acollia esta setmana una reunió de la Comissió de Seguiment d’estes ajudes, lligades a l’eficiència energètica i convocades per la Vicepresidencia 2ª i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana. Esta comissió, integrada per representants de l’Ajuntament; COEVAL; L’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida; la d’Arquitectes; la Arquitectes Tècnics; i la d’Administradors de Finques, repassava el funcionament d’una convocatòria que pot arribar fins als 220 milions d’euros al periode 2022-2023.

El regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, explicava que l’oficina Xaloc posada en marxa a l’edifici CREC del Carrer Maians ofereix informació i detalls sobre esta convocatòria, que al cas de les vivendes atorga ajudes que poden arribar fins al 40% del cost de l’actuació amb un màxim de 3000 euros. Al cas d’edificis, tant unifamiliars com plurifamiliars, i en funció de l’estalvi energètic, les ajudes poden arribar fins al 80% del cost de l’actuació amb  un màxim de 18800 euros per vivenda. Al cas de situacions de vulnerabilitat econòmica poden incremenrarse fins al 100% del cost de l’actuació i més de 20.000 euros per vivenda.

El regidor recordava que estes ajudes autonòmiques s’han de demanar a través dels professionals que apareixen a la pàgina web de la Conselleria convocant. L’horari d’atenció al públic de l’Oficina Xaloc d’Ontinyent és dilluns i dijous, de 9 a 14 hores, podent sol·licitar-se cita prèvia des de la web municipal.

Llegir 267 vegades
Redacción

L'últim de Redacción