Imprimir aquesta pàgina

Comerç IN repartirà més de 1000 plantes durant les actuacions musicals del Festival de Primavera d'aquest dissabte

Posted On Divendres, 13 Mai 2022 14:28 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Associació Comerç IN, repartirà més de 2000 plantes, amb la col·laboració de les quatre floristeries membres de l’associació: Jacinta Floristes, Ikeabana, Rosanflor i Natura Floristería, durant tot aquest dissabte.

 

Amb aquesta acció, l’associació pretén animar les compres i agrair el recolzament cap als establiments locals, potenciant també la participació en la campanya de foment del comerç local, Ontinyent Indiscutiblement. 

La iniciativa es portarà a terme amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent i aprofitarà també els sis espectacles musicals que s’ubicaran en les diferents àrees comercials durant tot el dia, per crear un ambient de dinamització comercials entre les diferents àrees de la ciutat. 

Les plantes s’entregaran des dels més de 100 establiments membres de l’entitat, a tots aquells clients que s’animen a interactuar en les xarxes socials amb el hastag #JOCOMPREAONTINYENT. Recolzant així, i traient pit, de comprar a la nostra ciutat: Ontinyent. 

Des de l’associació animen a participar i omplir els carrer de la ciutat d’ambient i festa, i a invertir en compres i consum local.

Llegir 183 vegades
Redacción

L'últim de Redacción