Imprimir aquesta pàgina

L’Ajuntament d’Ontinyent canvia la bomba d’aigua de l’estany de Benarrai

Posted On Dijous, 13 Gener 2022 16:21 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir a canviar la bomba d’impulsió d’aigua de l’estany de la zona verda de Benarrai, després de l’avaria per desgast de la que venia funcionant ininterrompudament des de la creació d’aquest llac artificial d’al voltant de 300 m2.

 

Des del departament de Medi Ambient s’explicava que a les últimes setmanes s’havia detectat un descens al nivell d’aigua de l’estany. En comprovar que es devia a l’avaria de l’existent, que venia impulsant diàriament l’aigua d’un pou subterrani de la zona fins la superficie, es va iniciar el procés per al seu canvi.

Segons expliquen, “és un procés que té certa complexitat ja que la bomba està situada a uns 24 metres de profunditat, però amb la nova bomba es restablirà la normalitat als propers dies, i esperem que per un periode més llarg de temps, ja que la nova bomba s’ajusta més a les necessitats d’impulsió per portar l’aigua del pou fins l’estany”,  assenyalaven.

Mentre duren els treballs, els tècnics de l’empresa responsable dels parcs i jardins vetllaran pel manteniment d’un nivell d’aigua suficient per a la pervivència dels peixos i tortugues de l’estany, emprant una cuba d’aigua per augmentar-lo en cas de ser necessari.

Llegir 317 vegades
Redacción

L'últim de Redacción